(ВІДЕО) Десять вівчарок передали волонтери прикордонникам Житомирщини для охорони кордону

НАЗАД
01 червня 2022 09:51

Прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців отримали від фермерського господарства «Габенець» 10 службових вівчарок. Собаки, серед яких бельгійські вівчарки різновиду Малінуа та класичні німецькі вівчарки були отримані як волонтерська допомога.

Після нетривалого навчання та проведення відповідної дресури чотирилапих охоронців розподілять між підрозділами охорони кордону, які в складі сил оборони захищають Україну від ворога.

Збільшення кінологічних розшукових ресурсів суттєво покращить можливість прикордонних нарядів виявляти «непроханих гостей» на підступах до кордону, а також посилить безпекову складову охорони кордону.

Вівчарки бельгійської та німецької породи, у руках досвідченого інструктора, зарекомендували себе, як вірні помічники та відмінні професіонали. Вони гарно піддаються дресуванню та швидко навчаються будь-яким прийомам. Це розумні, рухливі та кмітливі собаки.

Щиро дякуємо фермерському господарству «Габенець» та провідному кінологу Василю Павленку за допомогу та підтримку у цей не легкий час.

Ми цінуємо постійну та невтомну працю волонтерів, які спільно із військовослужбовцями наближають нашу перемогу. Ваша допомога безцінна.

Все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси